Actie - Salland verzekeringen

Goed verzekerd via de Salland Clubactie

Wij doen dit jaar voor het eerst mee met de Salland Clubactie. Met deze actie van Salland Zorgverzekeringen krijgen wij de kans om een bedrag te scoren voor de clubkas. En het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is een zorgverzekering afsluiten. Snel verdiend toch?

Hoe werkt het?

Voor elk lid van de club dat zich verzekert bij Salland Zorgverzekeringen krijgen wij een bedrag voor in de clubkas. Jij, als lid, krijgt korting op je aanvullende en tandartsverzekering. Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op.

Premie Salland Zorgverzekeringen bekend

12 november hebben alle zorgverzekeraars hun premie bekend gemaakt. Zo ook onze nieuwe sponsor. Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je €113,90 per maand voor de basisverzekering. Overstappen is heel gemakkelijk. Je regelt het via www.salland.nl/bctrefzeker! Wil je eerst nog even kijken wie Salland is en waar ze voor staan? Kijk dan eens op www.salland.nl. Je kunt daar ook de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Meer informatie?

We kunnen ons voorstellen dat je meer informatie wil voordat je überhaupt zomaar overstapt.

En waarom doen we hier als club aan mee?

Kijk eerst eens rustig op www.salland.nl/bctrefzeker, hier kan je je premie berekenen en vind je informatie over wat BC Trefzeker hier aan heeft.

Ook vind je in de bijlage een flyer met info.

Mocht er behoefte zijn om over deze actie eens rustig met andere leden door te praten laat het even weten door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een appje naar 06 40 70 67 74.

Bij voldoende animo organiseer ik een info-avond.

salland verzekeringen