Skip to main content

Recreanten

Zoals bij veel verenigingen is ook bij Trefzeker de recreanten de grootste groep leden. Het doel van de recreanten is om sportief en gezellig deze sport te beoefenen, waardoor de conditie op peil kan worden gehouden of zelfs kan worden verbeterd.

Er wordt gespeeld op de woensdagavond van 20.00 uur tot 22:00 uur in één van de hallen van de Trefkoele. De laatste woensdagavond van de maand wordt er een instuifavond gehouden, waaraan iedereen kan meedoen. Dit is een doorlopend evenement, waarbij er geloot wordt wie met wie speelt. Op de andere woensdagavonden is er de mogelijkheid om gewoon vrij te spelen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om onder begeleiding van een trainer wat extra te doen.

Verder bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan de recreantencompetitie. Dit is een competitie opgezet met andere verenigingen uit de regio. Binnen onze vereniging houden we eens per jaar, in november, onderlinge wedstrijden, waarin je wordt gekoppeld aan een onwillekeurige partner en daar dan heel de maand wedstrijden meespeelt. Er worden heren-dames- en mix dubbels poules gemaakt. We proberen om de sterktes in de poules zo gelijk mogelijk te houden zodat iedereen mee kan doen.Uiteraard is er ook de mogelijkheid om mee te doen met de algemene clubkampioenschappen van de vereniging. Kortom volop mogelijkheden binnen Trefzeker om op recreatief niveau badminton te spelen.

Wij hebben geen winterstop, maar wel een lichte zomerstop. Deze is van half juni tot half augustus.